Το A-GIORGIO δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα. Στο A-GORGIO θα βρείτε έναν ζεστό νεανικό χώρο και μια φιλόξενη-φιλική ατμόσφαιρα που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία άμεσα.

Η δυναμική και γρήγορη  εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτρέψουν ν’ αναζητήσετε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα, ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία, τσαντών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Αν θελήσετε να επισκεφθείτε το χώρο μας, θα τύχετε θερμής αντιμετώπισης και της υψηλότερης εξυπηρέτησης, με εξειδικευμένο άτομο το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σας, θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, θα σας δώσει συμβουλές ώστε να επιτύχετε το ιδανικό look προσαρμοσμένο πάντα στα μοναδικά χαρακτηριστικά σας.

Αν δε μπορέσετε να βρεθείτε κοντά μας, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε απορίες, συμβουλές και τηλεφωνικές παραγγελίες. Μαζί θα επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία θα έρθουν στην πόρτα σας με ένα μόνο τηλεφώνημα. Επίσης , υπάρχει η δυνατότητα online εξυπηρέτησης μέσω της παρούσας ιστοσελίδας , μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email), είτε ακόμα και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης facebook και instagram

Στοιχεία Εταιρίας :

Όνομα εταιρίας: Jorgji Aristidh

ΑΦΜ  εταιρίας :  061585122

Αριθμό ΓΕΜΗ: 155873503000

Έδρα εταιρίας:

Διεύθυνση: ΔΑΝΑΩΝ 73 - ΙΛΙΟΝ

Τ.Κ 13122  ΙΛΙΟΝ

Δ.Ο.Υ : ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 11 61 679