1. Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος και αντικατάστασή του με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα, αυτή πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών, είτε στα διαθέσιμα καταστήματα , είτε μέσω αποστολής με courier η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν με χρεώσει του παραλήπτη . Για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη. Για να προχωρήσει η αλλαγή του προϊόντος, θα στείλετε email στο info@arigorgio.gr  με τον αριθμό αποστολής του πακέτου επιστροφής, καθώς και τους νέους κωδικούς προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.
  2. Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και αφού περάσει ποιοτικό έλεγχο. Σε περίπτωση επιστροφής και για να είναι έγκυρη αυτή, πρέπει να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς αποστέλλοντάς το μέσω courier (η επιστροφή γίνεται μέσω  SPEEDEX με μία επιβάρυνση 3€ στον πελάτη). Ο πελάτης σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε επιστροφή του αντιτίμου ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού για μελλοντικές αγορές (στην δεύτερη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει πιστωτικό κουπόνι η επιστροφή γίνεται με χρέωση παραλήπτη.
  3. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη
  4. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κοκ.)

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα arigorgio.gr